Vespa World Days 2019 – Zanka(Balaton)/Ungaria

Vespa World Days 2019 – Zanka(Balaton)/Ungaria

Evenimentul international Vespa World Days, editia 2019, va avea loc in Zanka (Balaton) / Ungaria, intre 6-9 iunie si se desfasoara sub egida Vespa Club Hungary.

Inscrierile pentru participarea la eveniment se pot efectua doar prin intermediul Vespa Club Romania, completand formularul de mai jos. Conditiile de inscriere sunt:

 

·       taxa anuala de membru al Vespa Club Romania achitata in prealabil;

·       completarea formularului reprezinta acceptul si responsabilitatea dumneavoastra de a achita biletul de intrare;

·       inscrierile sunt nominale, nu se pot modifica si banii nu pot fi returnati.

 

Plata biletelor de participare pentru toti cei inscrisi se va efectua de Vespa Club Romania printr-o singura tranzactie catre organizatori, fiind astfel necesara achitarea in prealabil  a contravalorii biletelor.

ATENTIE! Numarul biletelor este limitat si se epuizeaza in cateva ore de la deschiderea inregistrarilor si nu se suplimenteaza ulterior.

Vespa Club Romania va depune toate eforturile, organizarii unui transport comun, securizat pana in locatia evenimentului si inapoi (Bucuresti) prin intermediul unei firmei de transport. Pretul per scuter transportat va fi unul, speram decent. Platile pentru transport se vor achita integral in avans. Urmariti paginile de facebook si acest articol pentru update-uri.

Speram ca pretul pentru fiecare scuter transportat sa fie unul decent, in momentul de fata cerem oferte in acest sens. Platile pentru transport se vor achita integral inainte de momentul semnarii contractului cu firma de transport (transportul scuterelor sub aceasta forma nu este o conditie obligatorie pentru participarea la eveniment, este doar o cale prin care incercam sa facilitam participarea tuturor scuterelor, indiferent de capacitatea cilindrica a motorului).

Sursa articol: www.clubvespa.ro