Totul despre scutere, motoare si adrenalina

Totul despre scutere, motoare si adrenalina

Ca orice tanar, probabil ca esti atras foarte mult de motoare, viteza si multa adrenalina! Dar, in aceeasi masura, ar fi bine sa tii cont ca aceasta pasiune nu este lipsita de riscuri, care te pandesc la tot pasul!

In conditiile unui trafic infernal in marile orase, cu certitudine ca achizitia unui scuter performant, modern si fiabil poate reprezenta o adevarata ”mana” cereasca, menita sa te scape de chinurile si nervii ”intinsi” la maxim, dupa orele petrecute la semafor.
Fie ca te mandresti deja cu noua ta achizitie sau planuiesti sa cumperi un scuter nou, care sa te ajute in economia ta zilnica de timp, trebuie sa ai in vedere ca la un moment dat, ai nevoie sa inlocuiesti unele piese de scuter originale cu altele noi, aftermarket sau la mana a doua.

     Nu te precipita!

Mai mult ca sigur, atunci cand intri in criza de timp, impulsul de moment te indemna sa te indrepti spre solutiile cele mai ieftine, avantajoase si care sa nu lase o ”gaura mare” in bugetul tau.

Buna functionare a motorului este esentiala atunci cand te incumeti sa se strecori mai repede printre miile de masini aliniate la culoarea rosie a semafoarelor, ori atunci cand vrei sa faci un scurt drum prin imprejurimi.

     Branduri cunoscute sau magazine no-name?
Probabil ca, prin prisma pretului, esti tentat sa optezi pentru cea de-a doua varianta. Dar oare nu cumva siguranta alegerii unei marci cunoscute te scapa de neplacuta surpriza ca piesa respectiva sa se uzeze dupa o perioada scurta de folosire?

 

Sursa: cristimoise.net