Mergi cu Vespa la Untold

Mergi cu Vespa la Untold

Am spus tot timpul că Vespa nu este doar un scuter și nici cel mai vândut scuter. Vespa este acel ceva, Vespa este ceva ce nimeni nu a mai reușit să copieze. O combinație de stil, marketing, voie bună si design italienesc. E acel produs care a luat ființă la momentul potrivit, in era potrivita. Stau sa ma gandesc cu ce sa compar Vespa. Parca atunci cand ma gandesc la reusita lor ma gandesc la VW broscuta, la Ford T, la Tesla, la Boeing 737. Suntem doar cateva dintre acele produse care inventate si oferite spre vanzare nu au folosit doar unui scop ci au creat un curent la nivel mondial.

Vespa a fost creata ca un mijloc de transport ieftin, ce consuma putin si putea fi realizata din tabla verde ramasa dupa sfarsitul celui de al doilea razboi mondial. Nimeni nu s-a gandit decat cum poti cara vreo 3-5 persoane pe un scuter si astfel sa pui tara in miscare dupa pierderile suferite. Practicabilitatea cu desingul italienesc au creat insa un fenomen la nivel mondial. Cred ca este absolut inutil sa discutam ce a ajuns Vespa astazi. Sunt bucuros doar ca traditia s-a pastrat, mai avem scutere verzi, iar si pana astazi ele sunt fabricate tot din tabla, maiestrie Vespa mergand mai departe.

Iti oferim sansa ca pe o perioada limitata, 1-6 August, sa te poti bucura de o Vespa ET sau LX si sa gusti un pic din viata pe 2 roti. Am creat un pachet special, la un pret de 325 lei/70 euro pentru toata perioada mai sus mentionata. Mai avem doar 2 scutere, asa ca grabeste-te si rezerva acum oferta ta.

Poti sa accesezi oferta aici: https://www.vespacluj.com/book-now