Make Room for Vespa

Make Room for Vespa

Make Room for Vespa va fi un eveniment dedicat atat pasionatilor de Vespa, cat si a celor ce sunt doar admiratori ale acestor fruoase creatii pe 2 roti. Vespa nu este doar un scuter, ci este o forma de exprimare, un mod de a trai si bineinteles un mod de mobilitate urbana ce a plimbat de a lungul timpul milioane de calatori in jurul lumii.

Make Room for Vespa vrea sa fie primul eveniment patronat de Clubul Vespa Cluj, care isi are in plan sa sustina mobilitatea urbana prin incurajarea mersului pe 2 roti si bineinteles sa atraga prin activitatile sale cat mai multi impatimiti ai mersului pe 2 roti.

Vespa Cluj impreuna cu partenerii sai Room Bar si food-truckul Le Camion Delicieux isi propun sa le ofere posesorilor de Vespa si nu numai o zi de neuitat in compania membrilor Vespa Club Cluj, a altor posesori de scutere si a trecatorilor. Vei avea sansa sa afli mai multe desrpre istoria Vespa, ce a consacrat acest model. Vei avea ocazia sa vezi cu ochii tai istoria Vespa, cu diferite modele ce au devenit astazi istorie si chiar vei avea sansa sa te plimbi cu o Vespa. Rent a Vespa Cluj au creat un pachet special pentru sambata de 14 Iulie in care vei putea inchiria un scuter pentru numai o ora la pretul de 50 de lei. Acest pachet va fi disponibil doar in data mai sus mentionata in intervalul 14:00 – 22:00 ultima inchiriere. Acest pachet practic isi doreste sa ofere tuturor sansa de a inchiria o Vespa si astfel a avea ocazia sa experimenteze mersul pe doua roti cu cel mai faimos scuter din istorie.

Cei de la Room ne pregatesc cocktailuri speciale marca proprie, o atmosfera relaxata sustinuta de un DJ pe tot parcursul zile si o gradina de vara incapatoare cu un aer chic. Acolo la un pahar de vorba vom avea sansa sa povestim de Vespa si nu numai.

Le Camion Delicieux este pregatit sa va resfete cu sandwich tip grilled cheese, deserturi facute din suflet si alte bunatati surpriza create special pentru voi de Abigail si Cristian care detin acest minunat business de familie.

Programul evenimentului va include o parada a scuterelor Vespa programata la 13:45 cu plecare de pe Strada Daicoviciu Nr. 11 si revenire la ora 14:00 de cand scuterele vor fi expuse static pentru restul zile. Vei avea sansa sa gasesti poate si scutere de vanzare si astfel sa te alaturi noua, impatimitilor Vespa, iar impreuna sa cutreieram strazile Clujului. Have Fun, Ride a Vespa.