Mădălina Merca și Vespa Cluj

Mădălina Merca și Vespa Cluj

Acesta nu este doar un articol publicitar în care vrem să vă convingem cât de cool este să închiriezi un scuter Vespa și cât de mult merită să te plimbi prin Cluj-Napoca împreună cu cei dragi ție. Acest articol are ca singur scop să îți arate un pic din cultura Vespa și ce înseamnă Vespa pentru noi. Poate așa te va prinde și pe tine acest microb numit Vespa.

Când a fost momentul să ne decidem asupra persoanei care își va face prima apariție pe Vespa a fost foarte simplu și rapid pentru noi. A fost un vot în unanimitate. Știam că Mădălina Merca este un mare admirator și fan împătimit are acestor scutere drăgălașe ce au făcut istorie nu numai în Italia. Astfel nouă ni s-a părut firesc ca ea să vă împărtîșească din experiența ei cu Vespa ET și LX de 50 cc. Mădălina ne-a spus că este frumos să te plimbi cu prietenul tău pe un Vespa, dar este superb să te plimbi fiecare cu a lui. Astfel serviciul de inchirieri scutere Vespa Cluj este ideal inclusiv pentru posesorii de Vespa.

Bineînțeles să te plimbi cu Vespa poate fi și o utilitate, noi folosim Vespa zi de zi atât la servici, cât și la cumpărături sau doar promenadă prin oraș. Vespa a ajuns la Polul Nord, a făcut înconjurul lumii și a participat la raliuri. Simplitatea lor le face durabile, astfel ele pot trece cu o ușurință de la o generație la alta. Vespa nu este doar un scuter, este un stil de viață. Carburatorul și acel motor puțin schimbat din anii 1970 le fac capricioase în zilele toride de vară, iar modelele mai vechi când refuză să pornească te fac să muncești ca să le meriți.

La Vespa Cluj oferim spre inchiriere scutere din 2 modele de Vespa, ET și LX, ET fiind modelul mai vechi. Dacă vrei ză ai o experiență fără amintiri neplăcute sau să mergi doar din punctul A în pucntul B îți recomandă Vespa LX care nu te va lăsa la greu. Dacă vrei să simți miros de benzină, ulei și să simți cum era să conduci un scuter în anii 1990 te așteptăm cu drag să încerci modelul ET. Bineînțeles că Echipa Vespa va fi alături la tine tot pasul astfel încât experiența să fie una notabilă.

De asemenea noi, cei de la Vespa Cluj, ne-am hotărât să oferim scuterele și pentru ședințe foto sau alte evenimente. Ce poate fi mai frumos decât un trash the dress pe Vespa sau o petrecere cu tematica la Bella Italia.

 

Impresiile Mădălinei despre centrul de inchirieri scutere Vespa Cluj le găsești accesând linkul de mai jos: https://www.facebook.com/madalinamerca?hc_ref=ARTJZdFbu2yZCVGuRwhPqJVhuIfWlFbSq9l9DLsZloJmIDu3UhQlVKNBHSQdnDDPuhw