Gama de scutere Piaggio 2018

Gama de scutere Piaggio 2018

Piaggio nu este doar un producator de scutere, ci este acel producator de scutere. Iata mai jos o prezentare cu ce ne incanta gama acestora, la multi ani de la fabricarea primului scuter.

 

Piaggio MP3 reprezinta un punct culminant din punct de vedere tehnologic, motoarele de 350 si 500 cc fiind capabile sa indeplineasca toate exigentele care se impun in ceea ce priveste transportul in mediile urban si rural.

Ca si in cazul modelelor precedente, scuterul Piaggio MP3 500, varful de lance al gamei, este disponibil in doua configuratii distincte – Sport si Business, diferentiate prin echipare si schema grafica, acum cu mai multe dotari standard. Pe de alta parte, Piaggio MP3 350 este disponibil intr-o singura configuratie cu aceleasi scheme de culoare precum Piaggio MP3 500 Sport. Obiectivul comun al optimizarii modelelor nu a constat doar in imbunatatirea performantei, ci a urmarit si modificari de ordin estetic sau care tin de confortul pilotului si dotari tehnice.

Modelul de scuter Piaggio Beverly Police 300 ABS ASR reprezinta o editie speciala si s-a nascut din fuziunea a doua simboluri ale excelentei italiene in materie de design, Piaggio si Police, rezultand un scuter de strada cu un look original, instant recognoscibil cu schema grafica pe negru mat cu finisaje stralucitoare si detalii cromate alaturi de o sa cu dubla cusatura cu fir albastru. Acest model vine dotat cu motor Piaggio de 278cc capabil de 20cp cu un grad inalt de eficienta (30km/L in oras), foarte prietenos cu mediul inconjurator si conform standardelor Euro 4 de poluare, cuplat la cutia de viteze automata CVT. In completarea pachetului standard gasim suspensiile hidraulice cu amortizoare reglabile pe spate, frane pe discuri cu diametru crescut, sistem ABS pentru o oprire controlata, sistem ASR pentru tractiune optima indiferent de conditiile de drum, spatiu mai larg de depozitare si bike finder. In lumina acestor motive, scuterul Piaggio Beverly Police 300 ABS ASR poate deveni o alegere inspirata pentru un pilot preocupat in egala masura de stil si performante.

Modelele Beverly Police 300 si 350 Euro 4 se gasesc pe pietele din Europa cu schema grafica pe negru mat cu detalii crom si oglinzi cu tenta albastra, precum lentilele ochelarilor Police care au caracterizat o intreaga generatie. Pentru a completa acest „look street”, riderul in saua unui scuter Beverly Police poate purta o casca potrivita stilului sau.

 

Spirit practic, constructie si componente de calitate

Un jucator de top in categoria foarte diversificata de scutere 50 cc inca de la inceputuri, grupul Piaggio continua investitiile in domeniu, oferind motorizarile in doi si patru timpi Euro 4.

Pe de o parte, scuterul Piaggio Typhoon, un autentic simbol in lumea scuterelor, alaturi de modelul ultra-sportiv NRG Power DD, au motorul pe racire cu aer respectiv pe lichid; pe de alta parte, modelul Piaggio Zip – unul dintre cele mai mare succese in plan comercial al brandului, vine acum echipat cu motorul performant 50 i-get in patru timp cu 3 valve.

Motoarele i-get sunt moderne, ecologice si rapide, iar in paralel constructorul a optat pentru dotari care sa furnizeze confort sporit la deplasare.

In ceea ce priveste modelele Piaggio Medley, aceste scutere usoare vin echipate cu echipamente si tehnologie de ultima generatie care combina beneficiile rotilor usoare cu confortul si abundenta de dotari disponibile in general pe scuterele de clasa inalta. Agilitatea unui vehicul de oras se imbina cu dinamismul, convenienta si capacitatea cargo a unui scuter mare (ca de exemplu GT) pentru a regasi valorile, stilul si tehnnologia moderna in versiunea Medley.

Piaggio Medley imbina avantajele unui sasiu modern cu roti de diametru mare, care confera o manevrabilitate superioara scuterelor mai mici, cu specificatiile unui scuter clasic, capacitate si confort, siguranta la rulare.

Piaggio, lider in Europa si unul dintre producatorii de top ai lumii,  detine o mostenire unica si poate fi considerat creatorul unor noi forme de mobilitate, fiind activ atat pe segmentul de scutere mari cum este de pilda Liberty, cat si pe segmentul de modele capabile de performante si cu caracteristici tehnice exclusive – Beverly. Medley reprezinta o clasa de scutere Piaggio care imbina beneficiile unui model agil si usor cu cele ale modelelor mai mari.

Piaggio s-a nascut in Pontedera si este sinonim cu libertatea. Este, totodata, compania-parinte pentru Aprilia, Moto Guzzi si Vespa.

Producatorul ofera o gama completa de solutii inteligente si creative pentru mobilitatea urbana, impletind usurinta in folosire cu functionalitatea si fascinatia design-ului italian. Din 1844, numele Piaggio a insemnat inovatie, calitate, design autentic si performante superioare.

 

Sursa: atvrom.ro