De ce sa-ti iei un Piaggio MP3 Business 500

De ce sa-ti iei un Piaggio MP3 Business 500

In lineup-ul de scutere 2018 al Casei Pontedera si-au facut loc si modelele cu trei roti Piaggio MP3.

Modelele de scutere Piaggio MP3 ofera performante sporite si un confort crescut la rulare, aducand simultan optimizari ce tin de design si finisaje.

Putem aprecia ca aceste modele sunt deja „pe val”, mai ales in randul tinerilor piloti.

Versiunea Piaggio MP3 Business 500 2018 este destinata celor care cauta un vehicul cu look elegant, in timp ce varianta Piaggio MP3 Sport 500 are un design mai sportiv, fiind adresata celor in permanenta actiune. In plus, seria Piaggio MP3 este dotata cu sistemele avansate ABS si ASR.

Despre modelul 493cmc Piaggio MP3 Business 500 putem spune ca este cel mai puternic din gama si a fost proiectat pentru a le simplifica tranzitul zilnic pe strazile blocate din marile aglomerari urbane tuturor celor care au curaj sa treaca de la un vehicul conventional la unul cu trei roti. Acest scuter se evidentiaza imediat datorita design-ului inovator cu 3 roti care aduce un plus de stabilitate si la care se adauga o caroserie zvelta si aerodinamica cu forme elegante si o multitudine de optiuni de culoare.

Din punct de vedere al motorizarii, MP3 Business 500 vine echipat cu un monocilindru de 493cc 38cp, suficient de puternic pentru a garanta o doza sanatoasa de distractie in drum spre birou sau inapoi acasa. Un alt beneficiu consta in consumul mediu de 22.7 Km/l pe strazile oraului, precum si in emisiile reduse, un aspect pe care il vor aprecia fara indoiala riderii care isi propun sa respecte mediul inconjurator. Totodata, acest scuter cu 3 roți isi poate mentine echilibrul in repaus multumita sistemului electro-hidraulic de blocare a suspensiei fata, ceea ce inseamna ca necesitatea coborarii picioarelor la sol in momentul opririi la semafor este eliminata din grijile pilotului.

Pachetul de dotari este completat de sistemul ABS cu 3 canale cu rol in controlul individual al fiecarei roti, alaturi de sistemul ASR pentru controlul tractiunii, amortizoarele reglabile pe spate si franele puternice pe disc.

In concluzie, Piaggio MP3 Business 500 ABS ASR poate fi un partener de incredere pentru oricine se lupta zilnic cu traficul intens si doreste sa conduca un scuter premium.

 

Sursa: atvrom.ro